Kako funkcionira Centaur koncept ishrane?

Od prvih dana života do kasne starosti, provlači se potreba za osiguravanjem najboljeg oblika ishrane Vašeg ljubimca, koji bi u početku osigurao brz i bezbrižan rast, razvoj i napredovanje, zatim sazrijevanje i odrastanje, te naposljetku formiranjem njegove praktične namjene.

Opširnije...

Zašto hraniti konja peletiranom hranom?

Peletiranje je općeprihvaćen i uvriježen način pripreme hrane za konje koji podrazumijeva različite postupke mehaničke i termičke obrade. Važno je istaknuti da se za stvaranje peleta ne koriste umjetna veziva, već se pelete oblikuju protiskivanjem kroz rupičaste matrice.

Opširnije...

Cjelovita i funkcionalna ishrana

Fokus našeg koncepta ishrane su zdravlje i dobrobit konja, dva elementa koja čine platformu na kojoj počiva daljni razvoj konja sukladno njegovoj konstituciji, fizičkoj predispoziciji i performansama.

Opširnije...

THŽ Kušić-promet d.o.o.

ulaz

THŽ Kušić-promet d.o.o. je poznati hrvatski proizvođač kvalitetne hrane za konje i premiksa (vitaminsko-mineralnih dodataka) u ishrani životinja s tradicijom, iskustvom i znanjem dužom od 20 godina.

Tehnološkim usavršavanjem, inovativnim pristupom i profesionalnošću 2007. godine stvoren je brand hrane za konje pod imenom „Centaur“.

Opširnije...

Certifikati

ISO 9001

iso kusic

  • Od 13.09.2002 tvrtka "Kušić promet" ima sistem kvalitete proizvodnje ustrojen prema ISO 9001-2000 certifikatu.
  • Više o ISO-u možete saznati ovdje http://www.iso.org/.

HACCP

haccp kusic

  • HACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
  • Sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda predstavlja sustavan pristup sprječavanju ili najvećem mogućem smanjenju rizika u prehrani.

Preuzimanje kataloga

centaur2020hr

Katalog Centaur 2020 [PDF 18.7MB]