ulaz

THŽ Kušić-promet d.o.o. je poznati hrvatski proizvođač kvalitetne hrane za konje i premiksa (vitaminsko-mineralnih dodataka) u ishrani životinja s tradicijom, iskustvom i znanjem dužom od 20 godina.

Tehnološkim usavršavanjem, inovativnim pristupom i profesionalnošću 2007. godine stvoren je brand hrane za konje pod imenom „Centaur“.

U suradnji sa strukom, uzgajivačima i natjecateljskim entuzijastima, te znanstvenim institucijama i tvrtkama iz područja proizvodnje dodataka hrani za životinje, razvili smo moderan Centaur koncept ishrane koji obuhvaća više od 20 proizvoda namijenjenih svim kategorijama konja. Cjelokupan Centaur koncept zasniva se na zdravlju i dobrobiti konja, stoga je prepoznat i prihvaćen od strane mnogobrojnih uzgajivača, sportaša i rekreativaca širom Hrvatske.

Odabir, nabava i čuvanje sirovina, te proizvodnja hrane za životinje odvija se pod strogim nadzorom i stalnom kontrolom kemijskih, mikrobioloških i mikotoksikoloških laboratorija za praćenje kakvoće ulaznih sirovina iz čega proizlazi vrhunska kvaliteta naših proizvoda. Poslovanje naše tvrtke ustrojeno je prema ISO 9001 standardu, a cjelokupna proizvodnja prema HACCP načelima.

S ponosom možemo istaknuti da je kvaliteta naše proizvodnje prepoznata od strane vodeće svjetske kompanije na području hranidbe i zaštite zdravlja životinja, te nam je ukazano povjerenje partnera sponzora "Svjetskih konjičkih igara - Alltech FEI World Equestrian Games 2010.", koje su održane u Kentucky-u. SAD. Obostrano zadovoljstvo rezultiralo je produžetkom suradnje na projektu partnerstvo u sponzorstvu "Svjetskih konjičkih igara - Alltech FEI World Equestrian Games 2014." koje će se održati u Normandiji, Francuska.

Certifikati

ISO 9001

iso kusic

  • Od 13.09.2002 tvrtka "Kušić promet" ima sistem kvalitete proizvodnje ustrojen prema ISO 9001-2000 certifikatu.
  • Više o ISO-u možete saznati ovdje http://www.iso.org/.

HACCP

haccp kusic

  • HACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
  • Sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda predstavlja sustavan pristup sprječavanju ili najvećem mogućem smanjenju rizika u prehrani.

Preuzimanje kataloga

centaur2020hr

Katalog Centaur 2020 [PDF 18.7MB]