• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Kušić promet d.o.o. i Alltech, INC partneri u sponzorstvu FEI World Equestrian Games

TSH Kušić promet d.o.o. poznati hrvatski proizvođač kvalitetne hrane za životinje i vitaminsko-mineralnih dodataka sponzorski prisustvuje na svim važnim projektima vezanim uz konjički sport i konjogojstvo, potičući tako razvoj nove mlade grane gospodarstva u Republici Hrvatskoj „ konjičke industrije “.

Jedan od takvih projekata je i Projekt partnerstvo u sponzorstvu „Svjetskih konjičkih igara- FEI World Equestrian Games “, u suradnji s kompanijom Alltech ,INC., sa sjedištem u Kentucky, USA- službenim partnerom Svjetskih konjičkih igara.

Kušić promet sponzorstvo Alltech FEI World Equestrian Games 2014

Tvrtka Kušić promet bila je 2010. godine službeni partner u sponzorstvu „Svjetskih konjičkih igara- Alltech FEI World Equestrian Games 2010“, održanih u Kentucky-u, SAD te nastavlja blisku suradnju s kompanijom Alltech, INC u realizaciji sedmih FEI World Equestrian Games , koje će se održati od 24. kolovoza - 7. rujna 2014. u Normandiji u Francuskoj.

Alltech FEI World Equestrian Games 2014. u Normandiji pružit će mogućnost velikom broju ljudi uživanje u ljepoti jahanja. Tijekom dva tjedna najbolji jahači današnjice natjecat će se u sportskom duhu i pružiti pravi sportski spektakl.

Alltechov službeni partnerski program predstavlja strateško partnerstvo s vodećim svjetskim kompanijama, njih 22, na području hranidbe i zdravlja životinja s naglaskom na hranidbu konja, a korištenje oznake branda Alltech Official Partner daje partnerima priliku da svoje klijente putem marketinške kampanje potaknu i pomognu u uključivanju u „FEI World Equestrian games“ 2014. u Normandiji.

Tim povodom je u TSH Kušić prometu u Svetom Ivanu Zelini, 27.11.2012. u maloj svečanost proglašen nastavak uspješnog partnerstva kojem je prethodilo potpisivanje sporazuma između Kušić prometa d.o.o i Alltech INC, vodeće svjetske kompanije na području hranidbe i zaštite zdravlja životinja.

Događaju su prisustvovali predstavnici Kušić prometa d.o.o i Alltecha, INC te brojni novinari koji su medijski popratili ovaj uspješan projekt.

U Svetom Ivanu Zelini, 05.prosinca 2012.

 

kusic-20-godina-445px

 

FEI-uspravni-fin

Preuzimanje kataloga

centaur2020hr

Katalog Centaur 2020 [PDF 18.7MB]

Centaur hrana za konje

  • Centaur osnovna hrana za konje (K-O-I)

    Centaur osnovna hrana za konje (K-O-I) Kompletna hrana namijenjena svim odraslim konjima u razdoblju mirovanja i laganog rada te za kombinaciu s drugim hranama u prijelaznom razdoblju kada se postupno pojačava intenzitet treninga, (pogledajte članak „Kako funkcionira Centaur koncept ishrane?"). Ova hrana je dopuna svih neophodnih hranjivih tvari koje su potrebne uz osnovnu krmu, pašu, sijeno ili sijenažu. Zbog specifičnog sastava nesmetano se može davati konjima bez straha od neželjenih probavnih smetnji. Uzimanjem ove hrane vaši konji ostaju u odličnoj kondiciji, postižu stabilan metabolizam i osiguravate njihovu mirnoću. Više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4